AJAX Alarmsysteem

Bescherm uw woning of bedrijf optimaal tegen inbraak, overstroming en zelfs brand met het hoogwaardige Ajax-alarmsysteem. Onze professionals installeren het alarmsysteem en maken u wegwijs met de eenvoudige bediening. De voordelen van dit alarmsysteem zijn dat het volledig draadloos wordt geïnstalleerd en in verbinding staat met uw smartphone of een alarmcentrale. Gaten boren en draden trekken behoort tot het verleden.

Het strakke design zorgt ervoor dat dit systeem een eye-catcher in uw woning of bedrijf zal zijn. Het ruime productaanbod van verschillende sensoren voor bewegingsdetectie voor binnen en zelfs voor buiten, rookmelders en sirenes, maakt dit systeem geschikt voor iedere situatie. De sensoren van het Ajax alarmsysteem kunnen zelfs onderscheid maken tussen personen en huisdieren. De verschillende draadloze componenten van het alarmsysteem werken op batterijen en gaan maar liefst zeven jaar mee. Met het advies van onze professionals weet u zeker dat u het juiste alarmsysteem zult kiezen!

100% VEILIG

Net zo betrouwbaar als een bedraad alarmsysteem

7 JAAR

Batterij levensduur tot wel 7 jaar.

100 COMPONENTEN

Tot wel 100 componenten per hub

AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem dat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de app en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When security is art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem samenstellen

Wij komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Hierin kijken we samen met u naar de best mogelijke manier om uw woning of bedrijf te beveiligen met het AJAX Alarmsysteem. Zo bent u verzekerd van een professionele en veilige installatie.

DE AJAX hub: het brein van het systeem.

De Ajax hub controleert en verzamelt gegevens van alle op het alarm aangesloten componenten met behulp van het geavanceerde draadloze Jeweller protocol. De hub analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt u voor een echt gevaar. Extra beveiliging tegen diverse sabotages maakt de Ajax Hub onaantastbaar, wat ten goede komt aan ieder gebouw dat het beveiligt.

De bediening van het alarmsysteem

De Ajax app is uw virtuele controlecentrum dat dag en nacht beschikbaar is. U kunt de systeemstatus controleren, het alarmsysteem in- of uitschakelen en de systeemstatus controleren. Dit alles vanaf uw eigen PC of op afstand vanuit de gebruiksvriendelijke app.

Bediening ook zonder telefoon

Het Ajax KeyPad bedient het Ajax beveiligingssysteem. Schakel het systeem in met een enkele toets of via een code. Gebruik een dwangcode om een stil alarm naar een meldkamer te sturen.

Ajax SpaceControl wordt gebruikt om in- en uit te schakelen, om overvallen te melden en is beschermd met authenticatie en “rolling-code” technologie. De afstandsbediening werkt op een afstand van maximaal 1.000 meter (open veld) vanaf de Ajax Hub.