Onze werkwijze

INFORMATIE

Gooische Camerabeveiliging is ontstaan vanuit de grote vraag naar betaalbare en gebruiksvriendelijke IP beveiligingscamera’s en alarmsystemen in het Gooi. De IP (Internet Protocol) beveiligingssystemen staan in verbinding met het internet. Hierdoor zijn IP camerabeelden gemakkelijk in hoge resolutie te beheren met de bijgeleverde app en kunnen alarmeringen van de alarminstallatie direct worden ontvangen op de mobiele telefoon.

Onze jarenlange ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat particuliere klanten veelal op zoek zijn naar IP-buitencamera’s waarbij de omgeving rondom de woning en met name voertuigen worden bewaakt. Populair zijn bewakingscamera’s die goed presteren onder moeilijke lichtomstandigheden en die gemakkelijk via de app te bekijken zijn. Onze zakelijke klanten wensen slimme oplossingen om kantoor of winkelpand effectief te beveiligen. Hierbij is gebruiksgemak en schaalbaarheid een pré.

De meeste verdachte situaties doen zich ’s nachts voor. Een beveiligingscamera met goed nachtzicht is dus van essentieel belang. De beveiligingscamera’s van Gooische Camerabeveiliging kunnen met minimale verlichting, een prachtig kleurenbeeld laten zien. De slimme bewakingscamera’s en alarmsystemen zijn in staat om een pushmelding naar uw telefoon te sturen op het moment dat een ongenode gast in uw tuin of langs uw auto loopt. Door deze en andere slimme functies houdt u effectief uw eigendommen in de gaten. Dit zonder verplichte abonnementen.

Vakkundige installatie van alarmsystemen en IP-Camera’s.

Het professioneel en netjes installeren van een beveiligingscamera of alarminstallatie is vakwerk. Onze eigen installateurs met jarenlange ervaring kiezen altijd voor de beste en mooiste wijze van montage, waarbij de bedrading uit het zicht plaatsen wenselijk is.

De nieuwste technieken waar wij gebruik van maken dragen bij aan een efficiënte en nette installatie van het camera- of alarmsysteem. Na het in werking stellen zal de installateur geruime tijd nemen om de bediening van het beveiligingssysteem aan u uit te leggen en ontvangt u onze gebruiksvriendelijke handleiding waar de functies helder in beschreven staan. 

Auto-inbraak en woningovervallen in het Gooi. 

Helaas is ’t Gooi steeds vaker doelwit van woningovervallen en auto-inbraken. Gooische Camerabeveiliging heeft zich bewezen om deze criminaliteit terug te dringen. Met hoge kwaliteit vandaalbestendige beveiligingscamera’s en slimme alarminstallaties voor zowel binnen als buiten, zorgen wij dat het criminelen moeilijk gemaakt wordt om toe te slaan. Inbrekers kijken niet naar wat ze kunnen stelen, maar hoe makkelijk ze dit kunnen stelen. Onze ervaring leert dat met camerabewaking en een goede alarminstallatie de kans op inbraak en diefstal geminimaliseerd wordt.

De juiste bewakingscamera

Goedkoop online een beveiligingscamera kopen is tegenwoordig heel makkelijk. Maar let op! De meeste IP-camera’s zijn eigenlijk helemaal niet zo veilig en kunnen gemakkelijk gehackt worden. Laat u daarom altijd eerst goed adviseren. Een betrouwbaar camerasysteem is belangrijk. Op het moment dat u beelden wilt terugkijken, wilt u er niet achter komen dat de camera onjuist zijn werk heeft gedaan of dat de beelden (zeker ’s avonds) onbruikbaar zijn. Het wordt u door de vele merken en soorten lastig gemaakt om de perfecte balans tussen kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid te bepalen. Wij begrijpen dat dit een hele uitdaging kan zijn en adviseren u daarom graag in de juiste keuze. Lees alles over de beste keuze van een beveiligingscamera.

De juiste keuze voor een alarmsysteem 

In de wereld van de alarmsystemen zijn de afgelopen jaren vele innovaties geweest. Net zoals bij camerabeveiliging is het vandaag de dag mogelijk om het alarmsysteem ook te beheren met uw mobiele telefoon. Met een slimme en uiterst veilige online koppeling is het mogelijk om het alarmsysteem overal ter wereld in- en uit te schakelen, de status te bekijken en natuurlijk direct alarmeringen te ontvangen. Het alarmsysteem communiceert met het camerasysteem zodat er direct gerichte actie ondernomen kan worden.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Hierin kijken we samen met u naar de best mogelijke manier om uw woning of bedrijf te beveiligen. Zo bent u verzekerd van een professionele en veilige installatie.