Camera installatie Muiderberg

CAMERABEVEILIGING EN ALARMSYSTEEM MUIDERBERG

Met onze passie voor, en jarenlange ervaring met de installatie van IP camerabeveiliging en alarmsystemen in Muiderberg, adviseren wij u graag bij de keuze voor een gebruiksvriendelijk camerabeveiliging systeem of alarmsysteem. Gooische Camerabeveiliging werkt aan een veiliger Muiderberg met toonaangevende merken zoals Dahua bewakingscamera’s en AJAX alarmsystemen.

Wij zien dat beveiligingsmaatregelen in winkel en woning in Muiderberg veelal pas worden getroffen nadat zich een incident heeft voorgedaan. Gooische Camerabeveiliging bewijst dat goede camera- of alarmbeveiliging niet duur hoeft te zijn. Gooische Camerabeveiliging biedt u betaalbare IP bewakingscamera systemen en gebruiksvriendelijke alarmsystemen met de laatste technologieën inclusief vakkundige installatie. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Advies en installatie van IP- bewakingscamera’s.

De klanten van Gooische Camerabeveiliging zijn zowel particulieren in Muiderberg als bedrijven in Muiderberg die het belangrijk vinden om de beveiliging van huis of bedrijf goed op orde te hebben.

Wij bieden een breed scala aan camerabeveiligingsproducten. Van de bekende vandaalbestendige Dahua dome camera’s tot professionele HD en 4K bewakingscamera’s. Onze camerabeveiliging en de installatie daarvan is gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit met 3 jaar garantie en word altijd uitgevoerd door onze eigen professionals. Met de gebruiksvriendelijke bijgeleverde app voor telefoon of tablet kunt u live meekijken of terugkijken, ieder moment van de dag, waar u ook bent.

Een IP-camera online kopen is tegenwoordig heel makkelijk. Maar pas op, veel bewakingscamera’s zijn helemaal niet zo veilig als ze lijken en zijn makkelijk te hacken. Daarnaast laten vele beveiligingscamera’s het te wensen over wat betreft (beeld)kwaliteit en gebruiksgemak. Het wordt u door de vele merken en soorten lastig gemaakt om de perfecte balans te vinden tussen kwaliteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en budget. Laat u met professioneel en eerlijk advies vrijblijvend adviseren voor camerabeveiliging in Muiderberg.

AJAX alarmsysteem in Muiderberg

Wonen in de gemeente Muiderberg is zeer aangenaam; veel groen, grote huizen en tuinen, kostbare auto’s en mooie winkels. Helaas heeft dit leven in Muiderberg ook risico’s. Inbraken, insluiping, vandalisme, geweld en overlast.

Met de combinatie van een alarmsysteem en camerabeveiliging verkleint u de kans op inbraak in huis, bedrijf of winkel en diefstal van voertuigen in Muiderberg aanzienlijk! Camerabeveiliging schrikt kwaadaardigen af en zorgt ervoor dat u ieder moment van de dag de situatie live kunt bekijken of terugkijken. Een alarminstallatie zorgt dat inbrekers in Muiderberg uw woning of bedrijf overslaan. Inbrekers kijken niet naar wat ze kunnen stelen, maar hoe makkelijk ze dit kunnen stelen. Maak het inbrekers daarom niet te makkelijk. 

Met het camerasysteem of een alarminstallatie van Gooische Camerabeveiliging heeft u de regie zelf in handen. U bedient het systeem gemakkelijk via uw telefoon of PC. Overal ter wereld!

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u bekijken we de beste mogelijkheid om uw woning of bedrijf te beveiligen met het AJAX Alarmsysteem of de Dahua camerabeveiliging. Zo bent u verzekerd van een professionele en veilige installatie.

Misdaadmeter Muiderberg, het Gooi

Delict20182017verschil (%)
Woninginbraak18813836,23
Inbraak schuur812-33,33
Autokraak88113-22,12
Autodiefstal610-40,00
Bedreiging342070,00
Mishandeling3645-20,00
Vernielingen95160-40,63
Straatroof10
Overvallen12-50,00
Zakkenrollen49-55,56

Misdaadmeter Muiderberg

Auto-inbraken in Muiderberg

In Muiderberg zijn auto’s van het merk BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen en Audi steeds vaker doelwit van diefstal en vandalisme. Wekelijks trekken inbraakgolven door t’ Gooi. Hierbij worden met bruut geweld airbags en navigatiesystemen in Muiderberg ontvreemd. Naast de financiële schade brengt dit ook een hoop onrust met zich mee.

Nadat een auto-inbraak in Muiderberg heeft plaatsgevonden worden bewoners met beveiligingscamera’s geregeld gevraagd om zich te melden bij de politie. Mogelijk hebben beveiligingscamera’s de daders vastgelegd. Hierbij zijn haarscherpe beelden van essentieel belang. Wij komen vaak genoeg verouderde camerasystemen tegen waarbij de beeldkwaliteit van de beveiligingscamera zeer slecht is. Vaak zo slecht dat het onmogelijk is om de personen te herkennen. De meeste (auto)inbraken vinden ’s nachts en tijdens vakanties plaats. Gooische Camerabeveiliging levert de zeer lichtgevoelige Full-color line bewakingscamera’s die zelfs bij bijna volledige duisternis nog steeds bruikbare beelden in kleur leveren. Bewakingscamera’s waar u dus echt iets aan heeft! 

Wij staan u graag te woord voor advies of het maken van een afspraak voor een locatiebezichtiging.

[instagram-feed]