Installatie

INSTALLATIE

Gooische Camerabeveiliging komt bij u langs

Wij delen graag onze jarenlange kennis en ervaring in particuliere en zakelijke beveiligingsinstallatie met u. Door ons beperkte werkgebied Gooi en Vechtsteek zitten wij altijd bij u in de buurt voor een passend adviesgesprek.
 
Wij zijn dealer van Dahua technology, wereldwijd één van de grootste spelers in camerabeveiliging, en de alarminstallaties van AJAX. Wij adviseren u graag tijdens een vrijblijvende en kosteloze locatie bezichtiging en vertellen u met passie over de voordelen van een camerabeveiligingssysteem of alarmsysteem van Gooische Camerabeveiliging.

1. Neem contact op

U neemt gemakkelijk telefonisch of via de website contact met ons op. Wij staan u graag te woord voor advies of het maken van een afspraak voor een locatiebezichtiging.

2. Wij komen bij u langs

Onze adviseurs komen vrijblijvend uw persoonlijke situatie bekijken. Samen met u wordt de beste maar zeker ook voordeligste oplossing besproken om uw situatie optimaal te kunnen beveiligen. Hierbij zal u tevens geadviseerd worden in de wijze hoe het camera of alarmsysteem door ons gemonteerd kan kunnen worden, zonder dat de bedrading daarbij in het zicht zal zijn.

3. Duidelijke offerte zonder verrassingen.

Op basis van het adviesgesprek met onze adviseur, ontvangt u een heldere offerte van een camerasysteem of alarmsysteem dat past bij uw wensen en situatie.

4. Vakkundige installatie

Op de dag van de installatie zal de beveiligingsspecialist ongeveer één dag nodig hebben om de installatie te voltooien. Na de nette installatie en het in werking stellen nemen wij zo veel tijd als gewenst om de bediening van uw nieuwe systeem aan u uit te leggen. U ontvangt tevens de gebruiksvriendelijke handleiding en beveiligingsstickers. De monteur zal u assisteren bij het installeren van de bijgeleverde app op uw telefoon en andere apparaten. Vanaf nu kunt u overal en op ieder moment uw camerabeelden bekijken/terugkijken of uw alarm status controleren. 

Mocht u na de installatie nog vragen hebben of bijvoorbeeld hulp nodig hebben bij de installatie van de app op een ander apparaat, dan staan wij u graag van dienst.